Weblog Aura & Chakra Healer - Aanreiken - Aanreiken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Weblog Aura & Chakra Healer

Gepubliceerd door in Aura & Chakra Healer ·

Schrijf hier uw reactie over deelname van de Aura & Chakra
Healer 2019 Reusel en Peer Belgie en Januari 2020 Emmen
Zowel onvanger als healer.


14 Opmerkingen
1 2
Lisette
2020-02-10 12:17:43
Ik heb de cursus chakra en aurahealing gedaan.Het was als een warme deken,het was een hele fijne groep.Na alle heldere en duidelijke informatie van Ruud,mochten we gaan toepassen.Ondanks dat ik super nerveus was,hielp Ruud me om op mijn gevoel te vertrouwen.Ik heb bijzondere ervaringen op mogen doen.De weken erna werkte het door op mijn emoties.Bedankt Ruud,zoals je al zei,het is inderdaad een cadeautje aan mezelf.Tot gauw!
Jolanda
2020-01-30 07:24:39
Twee week geleden heb ik bij Ruud de cursus aura & chakra healing gedaan. Met positieve spanning ging ik er naar toe, niet wetende wat mij allemaal te wachten stond. Deze twee dagen werd alles steeds duidelijker voor mij en ik kijk terug op een leerzame cursus en vooral op de manier hoe Ruud dit ons eigen heeft gemaakt vond ik heel bijzonder. Ik wil Ruud nogmaals bedanken voor alles en vooral wat er in de 2 weken erna allemaal op mijn pad kwam. Dankjewel Ruud 🍀
Marieke
2020-01-27 11:17:38
Onlangs heb ik de opleiding Aura & Chakra Healer gevolgd in Emmen. Ik vond het een bijzondere ervaring! Ruud geeft helder uitleg en deze is gelijk toe te passen in de praktijk. De groep werd gedurende de dagen hecht. Zoals Ruud zelf ook zegt: "een opleiding is een cadeautje aan jezelf". Zo heb ik het ook ervaren.
Jolanda Drenth
2020-01-21 21:53:00
Afgelopen weekend de cursus gevolgd, beleefd en in de praktijk gebracht. Ruud geeft duidelijk uitleg, is integer en heeft respect voor iedereen. De inhoud van de cursus is zowel theoretisch als praktijk gericht. In korte tijd ontstaat er een hechte groep waarbij Ruud een belangrijke rol heeft. Ik heb genoten, heb mij verwonderd en verrijkt. Bedankt voor deze mooie ervaring
Marianne
2020-01-20 23:04:39
Afgelopen weekend heb ik de module Aura en chakra healing gedaan en het was heel bijzonder...
Ben al op verschillende manieren spiritueel actief en dit is een verrijking en de kers op de taart...
Wat er gebeurd is is erg bijzonder voor zowel mijzelf als in de groep..
Ruud heeft dit goed en professioneel begeleidt en met ons gedeeld hoe we de energie op deze prachtige manier mogen en kunnen gebruiken.
Als groep en als individu hebben we onze energie op een krachtige manier mogen bundelen en uit mogen zenden.
Het waren mooie intensieve dagen die enorme indruk gemaakt hebben..
Dankje Ruud voor je inzet, je tijd en je energie..
Je bent een topper💥💞
Ruud
2020-01-08 17:34:18
Dag allemaal:
Volgende week een splinternieuwe groep te Emmen.
Heb er heel veel zin weer.
Deze groep zit dus in een hoek van nederland waar spiritualeit niet zo actief is als in Brabant.
Na de module zal het anders zijn…..

Ik heb hele mooie berichten ontvangen over deelnemers dat ze het succesvol al aan het toepassen zijn. Heerlijk om te horen en daar doen we het voor.
Bonita Vorenholt
2019-12-13 10:53:28
Hele fijne groep gelijkgestemden mensen. Drie dagen geoefend op elkaar en samen gedeeld. Hele fijne warme energie voelde me hierdoor door de dagen heen meer gaan openen. Meer zelfvertrouwen gekregen en nieuwe vormen geleerd. Ruud is een betrokken warm persoon die ons op een prettige manier heeft begeleid.

Ruud
2019-12-12 15:45:43
Dank je wel lieve mensen voor jullie berichtjes.
Ik heb intens genoten van de eerste dagen van jullie opleiding.Er gebeurde heel veel qua energie met jullie.
Zelfs de 1ste pijnbestrijding was al een feit.
Trots op jullie….

Helene
2019-12-10 09:23:41
Afgelopen weekend heb ik bij Ruud de cursus aura en Chakrahealing gedaan. Ik was verbaasd over wat er uit mijn handen kwam. Daarvoor wil ik Ruud bedanken, zijn wijsheid, ervaring en onverwoestbaar vertrouwen in alle deelnemers en dus ook in mij hebben me heel erg geholpen en goed gedaan.
Dank je😇
Marianne
2019-12-10 00:35:08
Ik ken Ruud al een tijdje als een warme integere man en heb op verschillende manieren een behandeling mogen ontvangen met succes.. In januari ga ik de opleiding Aura en Chakra healer doen en ik heb er veel zin in. Lees en hoor zulke goede recensies erover dat ik er echt naar uitkijk om dit zelf te mogen ervaren en beleven.. Een ervaring voor t leven is dat.. Bedankt dat ik erbij ben X
1 2


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu